Sesiones de Asesoramiento Empresarial

  • Apoyo a Dirección en el análisis de situaciones y estrategias a seguir.
  • "Frontón" desde una visión externa e independiente.
  • Amplia experiencia en empresas, sectores y entornos (crecimiento, recesión).
  • Posibilidad de primera sesión de diagnóstico gratuita.
Asesoramiento Empresarial

Casos de Éxito

mtidiomes
Marta Tatché – Directora General – M T Idiomes
"M’han ajudat a entendre el meu negoci i tot el potencial que té; tot el que pot millorar i com enfocar-ho; i, sobretot, m’han donat molta confiança en mi i en la meva empresa".
promoart
Cristina Viñas – Directora – Promo art.cat
"Després d’haver passat ja la primera hora amb l’Ester Almenar, m’havia fet conscient dels meus punts febles, del meu real expertise, de quin era el meu target concret i quines les millors línies de negoci. He començat a pensar com una empresària i vaig aprendre, quina és la manera més professional i profitosa de treballar".
adsuar
Yolanda Adsuar – Directora – Adsuar Legal Consulting
"Conèixer a l’Ester em va suposar obrir-me mentalment a una perspectiva molt més amplia de les meves possibilitats professionals. Les sessions de mentoratge amb ella em van servir per detectar els punts febles del meu projecte, els punts forts que calia potenciar i em va mostrar les eines per treure’n molt més profit . Tant personal com professionalment vaig sortir molt reforçada de la seva col·laboració".
roler
Joan Carles San José – Vicepresidente – Roler España
“Saben interpretar las necesidades en un entorno muy dinámico y competitivo y te proponen estrategias claras y definidas para conseguir el objetivo final trazado”(...).

¡Contacta con nosotros para encontrar soluciones!